top
logo

Válasszon nyelvet

Login Form

 

 
 

 

 

A tisztább és zöldebb vajdasági iskolákért

Az ökológia projektről

 

 

TÁMOGATÓINK

mnt-logomk-logo

 

A 3. Gyerekfesztiválról

Magyarkanizsán 2010. március 5-7-ig lezajlott a III. Gyerekfesztivál elnevezésű nagyszabású nemzetközi rendezvény, amelyen 7 iskola 356 diákja mutatkozott be 11 színpadi kategóriában.
Emellett kísérőrendezvényként szombat délelőtt az iskola udvarában ügyességi vetélkedőket és játékos városismereti versenyt szerveztünk, amelyen 10 csapatban 67 kanizsai, vidéki és külföldi gyerek mérte össze tudását, erejét, ügyességét. A nyertes csapatot édességcsomaggal jutalmaztuk.

A kategóriák győztesei tartalmas, hasznos és szép ajándékokkal tértek haza, köszönve annak a 90 szponzornak, akik segítségükkel, ajándékaikkal emelték a rendezvény színvonalát.
A színpadi produkciók mellett képzőművészeti és fotópályázatot hirdettünk, melyre több mint 300 alkotás érkezett be. Ezeket egy előválogatás után egy több tagból álló szakmai zsűri véleményezte és különdíjakat osztottak ki.
A nagyközönség a munkákból kiállítást láthatott az iskola folyosóján.
A három napos Fesztivál minden napján telt ház előtt léptek fel a tanulóink, a kategóriák közötti szünetekben pedig vendégelőadók szórakoztatták a közönséget.

Nagy örömünkre szolgát, hogy elfogadta meghívásunkat és szombat este nálunk koncertezett Bencsik Tamara, aki a „Megasztár” című műsor egyik felfedezettje. Fellépésével fergeteges hangulatot teremtett, aminek folytatása egy 10 óráig tartó diszkó volt.

Képek

 


bottom

Powered by Joomla!. Design by: themza joomla 2.5 theme  Valid XHTML and CSS.